Om klant met EPS-zaken op de Projecten van de Kabelproductie te dienen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd certificaten
Wij bezochten HERRMAN en werden positief indruk gemaakt op op het goede vakmanschap en de wens HERRMAN om volgens de lijnen verder te gaan van tot dusver het doen van zaken.

—— M. Vipul van Sterlite

Wij kochten vele machines van Herrman-Groep en wij begrijpen dat een fatsoenlijke kwaliteit is bereikt en ononderbroken inspanningen hoop om goede machines te maken.

—— M. Rajurkar van Polycabine

Het is werkelijk plezierige ervaring voor coopetaion met Herrman-Team. Zij maken goede kwaliteitsmachines evenals met professionele commerciële kwestie

—— M. Kotadia van Nexans QICC

Herrman is een bedrijf met hoge reputatie. Zij hebben een zeer goed team van de naverkoopdienst. U kunt altijd geschikt worden en het positief koppelt van hen terug.

—— M. Mahesh van Havells

Herrman bleek zeer nuttig, bekwaam, vindingrijk en flexibel te zijn in het vinden van oplossingen. Wij zijn van plan om een andere uitbreiding in samenwerking te doen dit jaar.

—— Mr.Frank Maczak van TK dixi

Onze die materiaalmensen en productiemensen zijn vrij gelukkig met het vakmanschap van de machine door Herrman wordt geleverd. Gelieve te handhaven dat niveau. Dank

—— Mr.Surensjah van WTEC

 • lopende band

  Co. van de de Machinestechnologie van Anhuiherrman, Ltd wordt gevestigd in Hefei-Stad, Anhui, China. Geïntegreerd met de middelen van de stadstechnologie en de capaciteit van de bedrijfinnovatie, is het bedrijf nu een belangrijke fabrikant voor draad en kabel macking machines in China.

   

  Wij hebben honderden op zwaar werk berekend verwerkingsmateriaal en volledige kwaliteitscontrole testende faciliteiten, zoals centrum van de numerieke controle het boring-maalt machine, het horizontale universele malen en boring machines, brugplaner, 4 en 2,5 van de dubbele kolom verticale meters draaibank, horizontale numerieke vertoning het boring en malenmachine, rek vormend machine, toestel vormend machine, spit scherpende machine, 5, 9 en 10 meters draaibank en ontsieren detector, automatisch saldoinstrumenten, het testen instrumenten, de analysesysteem van de computerinzameling, enz.

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 1

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Het doeldoel van Co. van de de Machinestechnologie van Anhui Herrman, Ltd is klant met EPS-zaken op de projecten van de kabelproductie te dienen. Wij hebben perfect team op Techniekontwerp, OEM productie en Hoogte - kwaliteitscontractant.

   

  Wij hebben goede reputaties in 36 landen zoals de V.S., Turkije, Tsjechische Republiek, Korea, India, Egypte, enz. Wij leveren niet alleen Hoogte - kwaliteitsmachines, maar ook de goede onderhoudsdienst om vervangstukken en de techniekdienst te leveren.

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 1

 • R & D

  Co. van de de Machinestechnologie van Anhuiherrman, Ltd niet alleen oefent zich uit om de prestaties van het verwerkingsmateriaal te verbeteren, maar ook constant de capaciteit in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten te intensifiëren, die geëerd om met patenscertificaten waren worden beloond, en gunstig door klant werden herzien. Herrman neemt ook aan het ontwikkelen van de nationale norm van de elektrotechniekindustrie deel.

   

  Wij hebben zeer goede ervaring bij het leveren van allerlei draadtrekkenmechanisme die met Machtskabel verwant zijn, controlekabel, isoleerden draden & optische vezelkabel ook met Draai Zeer belangrijke projecten.

   

  Wij hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. De goed uitgeruste faciliteiten en de uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

  Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Anhui Herrman Machinery Technology Co.,ltd

Tel.: 86-551-65667601

Fax: 86-551-65667528

Direct Stuur uw aanvraag naar ons